uw huidige locatie:  Home > Artikel details >

EGL Dealers

Terug...

Het besloten dealer netwerk van EGLmotor beperkt zich tot professionele bedrijven. De EGL dealers worden nauwkeurig getoetst of de bedrijfsvoering waardig en kundig genoeg is, om uw Quad af te leveren en te onderhouden volgens de specificaties van EGLmotor Nederland.
Middels dit besloten dealer netwerk kan EGLmotor Nederland als importeur achter het merk staan en u de kwaliteit bieden die u verwacht.

Indien een dealer niet waardig en kundig genoeg is ten opzichte van onze strenge criteria, zal deze niet worden geaccepteerd als EGL dealer en is het voor het betreffende bedrijf niet toegestaan om de merknamen en foto’s te mogen gebruiken bij de verkoop van nieuwe EGL quads.

Aangezien diverse markt-websites uitpuilen van handelaren, welke verschillende merken quads verkopen en daarbij verkondigen dat "zij" de EGL importeur zijn, waarschuwen wij u hiervoor.
Er is 1 officiële EGLmotor importeur en dat is EGLmotor Nederland.Wij doen er alles aan om de niet-erkende bedrijven aan te spreken op het onrechtmatig gebruik van de EGLmotor merknaam / handelsnaam en foto’s, alsmede het onrechtmatig verkondigen dat "zij" EGL dealer, danwel importeur zijn. Helaas is dit dweilen met de kraan open, vandaar wij hieronder vermelden hoe u dit kunt herkennen.

Er zijn verkopers die EGLmotor quads buiten de officiële wegen om importeren en in Nederland proberen te verkopen.
Deze quads zijn niet gefabriceerd volgens de Nederlandse EGL standaard en zijn veelal van lagere kwaliteit.
De goedkope EGLmotor quads zijn bestemd voor verkoop naar de goedkopere landen, met lagere kwaliteitseisen.
EGLmotor Nederland ontwikkeld de EGLmotor quad door naar een hogere standaard, om zich beduidend te kunnen onderscheiden van de goedkopere alternatieven.
Dergelijke verkopers zijn geen EGL dealers en verkopen niet dezelfde kwaliteit quads zoals officiële EGL dealers verkopen.

U herkent de EGLmotor quads met lagere kwaliteit aan de lagere prijs.
Wees alert! Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is dit meestal ook zo.

Hoe herkent u de officiële EGL dealers:


Alleen bedrijven die het onderstaande EGL logo gebruiken, zijn officiële EGL dealers.Indien u te maken heeft met een aanbieding, waarbij het voor u niet duidelijk is of de dealer een EGL erkende dealer is, neemt u dan contact op met EGLmotor Nederland / Eaglemotorsport.