Your current location:   Home > Models
Nederlands  English  
 

 Linhai Quad / ATV

Linhai Quads en ATV's zullen u verrassen met uitstekende wendbaarheid, sterk werkvermogen, soepel rijgedrag en de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt. Linhai is veel waar voor uw geld. De huidige Linhai ATV- en UTV-modellen staan op een zeer hoog niveau wat betreft ontwikkeling, ontwerp, technologie, productiekwaliteit en betrouwbaarheid. In het dagelijks gebruik zult u genieten van een comfortabel chassis, stille en betrouwbare vloeistofgekoelde motoren en een gebruiksvriendelijke elektrisch selecteerbare 2x4 / 4x4-aandrijving. Met de nieuwe Linhai biedt Eaglemotorsport u de meest betaalbare kwaliteit ATV's/UTV's voor recreatieve en professionele doeleinden.

 Linhai geschiedenis met Yamaha

Linhai, opgericht in 1956, heeft een geschiedenis van meer dan vijfenzestig jaar in de ontwikkeling en productie van kleine motoren en krachtmachines. Linhai heeft een door de Chinese Staat erkend technologiecentrum voor ondernemingen, een nationaal postdoctoraal onderzoeksstation, nationale productie-uitvoeringssystemen van topniveau bestaande uit meer dan veertig gespecialiseerde en flexibele productielijnen, en evenals een team van ervaren professioneel en technisch personeel van hoog niveau, Linhai beschikt over een groot vermogen tot productontwikkeling en fabricage.

Sinds 1 Augustus 2003 is Yamaha Motor een 3-weg overeenkomst aangegaan met Linhai Power Machinery Group Corporation en Yamaha Motor's joint venture voor de productie van multifunctionele motoren. Linhai Yamaha Motor Company Limited, bekend als "LYM", is daarmee de productie eigenaar geworden van onderandere multifunctionele motoren voor een zeer breed segment, zoals UTV, ATV, en motorfietsen. Deze samenwerking tussen Yamaha en Linhai betekend dat er complete quads en motorfietsen gemaakt gaan worden in de Linhai fabriek, onder toeziend oog van Yamaha.

Sinds de herfst van 2004 is deze samenwerking actief en 3 jaar later, in 2007, is de volledige productie van de Yamaha engines overgeplaatst naar de Linhai fabriek in Taizhou City, provincie Jiangsu te China.

 NIEUW: Linhai 570 L 4x4 (L7e)

         
Inclusief NL (auto, Euro 5) kenteken Direct rijklaar uit voorraad leverbaar.
Bel of kom langs voor
meer informatie.
Leidekkersweg 50
3449JJ Woerden
Tel: 06-2409 6975
Koop Of Lease / Financier
€ 9750,00 vanaf € 150,00 per maand.

Deze quad is voorzien van een Nederlands kenteken.
Dat wil zeggen, geen tractor (T3b) kenteken, maar een normaal (L7E) kenteken.
Zodat u geen probleem heeft met het afsluiten van een verzekering. 

Lees meer...